Italia – Liechtenstein» Adversar irelevant pentru “squadra azzurra”, prilej perfect de spectacol din partea italienilor! Pariem in COTA 1.57!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
3 5

Marti, de la ora 21:45, Italia va primi vizita reprezentativei din Liechtenstein, intr-un meci contand pentru etapa a doua a preliminariilor Campionatului European. Partida va avea loc pe stadionul “Ennio Tardini”, din Parma.


“Squadra azzurra” face spectacol!

Dupa o evolutie buna, dar nu extraordinara sambata seara, contra Finlandei (2-0), Italia a inceput cu dreptul aceasta campanie de calificari. Intr-o grupa in care principalele adversare ii sunt Bosnia si Grecia, “squadra azzurra” nu are motiv sa ia piciorul de pe pedala de acceleratie, aflandu-se intr-un moment, totusi, important in relatia fata de suporteri. Aflandu-se intr-o intensa etapa de reconstructie, reprezentativa Italiei are nevoie de fluenta in joc si de o serie solida de rezultate pozitive pentru a-si recastiga renumele patat dupa ratarea calificarii la Mondial. De partea cealalta, Liechtenstein este, fara indoiala, cea mai slaba echipa din grupa J. Aceasta n-a impresionat cu nimic sambata, contra Greciei, la Vaduz, acolo unde, desi a pierdut doar cu 2-0, a fost dominata intr-un mod categoric de catre eleni.

Marti, 21:45: Italia – Liechtenstein
Cote Unibet: 1.01  26.00  61.00La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Concluzii & pont

Avand in vedere imprejurarile acestui joc, ne asteptam  la o evolutie solida a favoritilor. Cu toate ca ne-am obisnuit ca nationala Italiei sa nu inregistreze scoruri-fluviu, preferand evolutii eficiente, fara alte “bonusuri”, credem ca, pur si simplu, in acest caz, Liechtenstein este un adversar mult prea slab pentru ca “squadra azzurra” sa nu profite macar partial de ocazie si sa obtina un succes la pas.

Poti vedea rezultatele pe pagina noastra LIVESCORE

Alte pariuri pentru aceasta partida:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 5


Lasa un comentariu