Derby-ul zilei dintre Juventus si Inter ne poate DUBLA INVESTITIA cu ajutorul optiunii „scor corect oricand in meci”!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 1

Betfair este una dintre singurele agentii online din Romania care ne aduce in oferta sugestia „scor corect oricand in meci” – fie ca vorbim de reprize, fie ca luam in calcul intreaga desfasurare a partidei. Cu ajutorul acestui pronostic putem reduce extrem de mult riscurile, investind, la cote bune si foarte bune, pe echipele ce au sanse importante de a se impune. In aceeasi masura, in confruntarile echilibrate, putem sa ne indreptam atentia, de exemplu, pe varianta de 1-1 scor corect oricand in meci. In acest fel, indiferent de ceea ce se intampla pana la final sansele noastre de profit sunt marite.

Redactia Pariuri1x2 va veni aproape zi de zi in sprijinul celei mai tari comunitati de pariori din Romania prin cate o propunere de bilet de acest tip: scor corect oricand in meci. De asemenea, evidentiem faptul ca puteti miza pe acest gen de pariuri, dar si pe oricare altele din oferta Betfair!


Ne gasiti si pe Instagram – CLICK AICI!


Citeste si:

Pronosticul echipei Pariuri1x2 de „scor corect oricand in meci”

Salut tuturor! In cautarea profitului astazi alegem sa ne indreptam atentia catre derby-ul zilei dintre Juventus si Inter. Tinand cont atat de valoarile individuale din cele doua formatii, cat si de statistica, vom investi intr-un singur pronostic ce ne poate dubla investitia. Din perspectiva noastra cel mai bun pariu este cel de „scor corect oricand in prima repriza 1-0”, cotat cu 1.90 de Betfair.


Citeste si:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu