Klaasen/Venus – Nielsen/Salisbury >>> Outsiderii pot rasturna inca o data calculele hartiei!

Autor: Florin TiteicaLeave a Comment
1 0

In ziua de joi, 12 iulie, nu inainte de ora 13:30, se va disputa partida Klaasen/Venus – Nielsen/Salisbury, din cadrul semifinalelor turneului de dublu masculuin de la Wimbledon.

Intalniri directe

Aceasta va fi prima confruntare directa dintre cele doua perechi. Astfel, in vederea alegerii celui mai bun pronostic, vom tine cont de o serie de amanunte pe care le vom prezenta in continuare.


Deschide-ti cont acum la Netbet pentru a incasa un bonus de „bun-venit” de 1.500 RON! Oricare ar fi sportul care va pasionează mai mult, atunci cand e vorba de pariuri – fotbal, tenis, rugby, golf – există avantaje pentru fiecare client la NetBet.


Jo 13:00 Klaasen/Venus – Nielsen/Salisbury
Cote NetBet: 1.52  2.40

Cotati ca favoriti numarul 13 ai competitiei, Klaasen si Venus si-au respectat cu varf si indesat acest statut, reusind cea mai buna performanta la un turneu de Grand Slam. In runda precedenta au trecut de favoritii numarul 5, Murray si Soares, la capatul unei partide maraton. Desi au fost condusi cu 1-2 la seturi, acestia au revenir si s-au impus in final cu scorul de 6-7, 7-65-7, 7-6, 6-4. A fost al doilea succes consecutiv obtinut dupa disputarea a cinci seturi. Astfel, Klaasen si Venus au acum sansa de a ajunge pentru a treia oara in acest an, in finala unui urneu >>> 6.90 este cota la NetBet pentru varianta „3-2 scor corect”.

De partea cealalta, Nielsen si Salisbury, s-au autodepasit pana in acest moment. Cu toate ca in trei din cele patru tururi au fost cotati cu sansa a doua, au reusit sa elimine perechi cu experienta mult mai mare precum Bopanna/Roger, Cabal/Farah sau McLachlan/Struff. Cu toate acestea, parcursul celor doi nu ar trebui sa vina ca o surpriza, daca tinem cont ca in prealabil au castigat turneele challenger de la Loughborough (sala) si Nottingham 2 (iarba). Si cu aportul publicului de partea lor, Joe Salisbury fiind britanic, cei doi au sansa de a da inca o data peste cap calculele bookmakerilor.


Citeste si:

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu