Mitchell Krueger – JC Aragone: Experienta la nivel inalt ne trimite catre cele mai bune sugestii!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Miercuri, incepand cu ora 21:00, se va disputa partida Mitchell Krueger – JC Aragone, din cadrul optimilor de finala ale turneului challenger de la Winnetka.


Intalniri directe Mitchell Krueger – JC Aragone

Cei doi jucatori nu-sau mai intalnit pana in prezent in circuitul profesionist. De aceea, in vederea intocmirii celor mai bune pronosticuri pentru acest duel vom tine cont de o serie de amanuntate pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza.


Intra si tu in actiune cu pariuri inteligente si cu riscuri 0! Depune primul depozit la Baumbet şi vei primi un Bonus de Bun Venit de până la 500 RON. Baumbet îți dublează primul depozit!


Mitchell Krueger – JC Aragone
Cote Baumbet: 1.65  2.15

Mitchell Krueger este un jucator extrem de imprevizibil. Acesta deseori a surprins lumea tenisului prin rezultate excelente inregistrate in fata unor jucatori mult mai experimentati decat el si, in acelasi timp, a fost invinsa de catre tinere sperante ale tenisului mondial. Totusi, atunci cand evolueaza pe hard-ul din Statele Unite ale Americii, Mitchell are un joc extrem de solid, ce cu greu poate fi „demontant”. In perspectiva turneului de la Winnetka, acesta este considearat unul dintre principalii favoriti la trofeu.

De cealalta parte, JC Aragone este un jucator de „pluton”. In intreaga sa cariera nu a obtinut nici un rezultat notabil, neputandu-se lauda cu aproape nimic. De asemenea, in precedentele 5 partide disputate acesta a incasat nu mai putin de 4 infrangeri, victoria sa din primul tur la Bjorn Fratangelo fiind mai mult o intamplare. De aceea, nu avem cum sa mizam pe un joc consistent prestat de acesta in aceasta seara.

Pariaza ponturile noastre AICI!


Alte cote Mitchell Krueger – JC Aragone


Citeste si:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu