Lazio – FCSB: Am pregatit un pariu special. Evolutia unui singur jucator ne poate tripla investitia!

Joi, incepand cu ora 20:00, se va disputa partida Lazio – FCSB, din cadrul returului saisprezecimilor de finala din Europa League.


Pariuri speciale Lazio – FCSB

Suntem de parere ca va fi extrem de greu pentru FCSB sa obtina calificarea in „infernul” de pe Olimpico. Conform presei italiene, Simone Inzaghi a anuntat faptul ca va aborda inclestarea cu „ros-albastri” cu cei mai buni jucatori pe care-i va avea la dispozitie la ora partidei.  Astfel, sansa echipei pregatite de catre Nicolae Dica ar fi gestionarea avantajului de 1-0 obtinut in urma victoriei pe National Arena.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


In alta ordine de idei, intr-o astfel de lupta „pe muchie de cutit” pentru obtinerea calificarii, este mai mult decat posibil sa vedem un joc cel putin tensionat, jucatorii ambelor echipe urmand sa fie conectati la importanta duelului. Tinand cont de acest fapt alegem sa ne orientam atentia catre un pariu ce ne-a atras atentia din oferta celor de la Unibet: „Radu Stefan primeste cartonas”, pronostic listat la o cota de 3.30. Mizam atat pe cele subliniate anterior, cat si pe trecutul dinamovist al romanului, acest fapt putandu-l face sa joace „pe viata si pe moarte” impotriva marii rivale. De asemenea, statistica „tine cu noi”, Radu Stefan fiind jucatorul cu cele mai multe cartonase galbene incasate in Serie A dintre jucatorii italienilor, cu o medie de unul la fiecare 3,8 meciuri.

Radu Stefan primeste cartonas, cota 3.30 – Unibet – Pariaza pontul acum!
Stastica cartonase galbene Radu Stefan


 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu