Le Havre – Dijon | Etapa din Ligue 2 se incheie cu un meci echilibrat

Autor: AlinLeave a Comment
0 0

Dijon, liderul la zi din Ligue 1, se deplaseaza pe terenul lui Le Havre, ocupanta locului 6, care acasa a pierdut doar de doua ori in acest sezon. La pariuri, cele doua echipe primesc cote identice la victorie.

Nu e de mirare echilibrul semnalat de bookmakeri, Dijon, in ciuda celor 48 de puncte stranse pana acum, are un parcurs poticnit in deplasare, acolo unde a castigat doar cinci meciuri din 12. Totusi, ultimul esec suferit departe de casa in campionat dateaza din luna noiembrie a anului trecut.

Dijon nu se simte deloc bine atunci cand este nevoita sa joace la Le Havre. N-a castigat niciuna din precedentele sase deplasari, reusind doar doua remize si doua goluri marcate. Le Havre nu a mai pierdut acasa cu acest adversar din 2007.

Parcursul bun avut de Le Havre pe teren propriu in acest sezon se datoreaza si faptului ca a intalnit multi adversari din partea inferioara a clasamentului. Infrangerile au venit tocmai cu doua dintre echipele care lupta pentru promovare, Clermont si Metz.

21:30 Le Havre – Dijon X @ 2.90

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu