Leganes – Real Madrid: Meciul zilei din La Liga ne poate DUBLA INVESTITIA cu ajutorul unui pariu combinat pe care-l gasesti AICI!

la liga
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
3 1

Luni, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Leganes – Real Madrid, din cadrul rundei cu numarul 32 din La Liga.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Informatii generale Leganes – Real Madrid

In cazul unei victorii, „Galactii” pot veni la doar 2 puncte in urma pozitiei secunde, ocupate de Atletico Madrid. Fara nici o sansa realistica la castigarea campionatului, formatia lui Zinedine Zidane trebuie sa se consoleze cu „medalia de argint”. Totusi, „Los Blancos” nu au voie sa faca nici un pas gresit in ultimele 7 etape de campionat. De aceea, consideram ca formatia vizitatoare va ataca inca din primul minut al duelului.


Concluzii & pont Leganes – Real Madrid

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Oaspetii deschid scorul” – cota 1.45 si Oaspetii peste 3,5 cornere” – cota 1.25. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 2.06. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 1


Lasa un comentariu