Liga 1 – Sambata mizam pe duelurile Sepsi – Gaz Metan si Craiova – Juventus! Pariurile noastre pot fi gasite AICI!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 1

Sambata se vor disputa in Liga 1 duelurile Sepsi Sf. Gherorghe – Gaz Metan Medias (ora 16:00) si Craiova – Juventus Bucuresti (ora 19:00).


Liga 1
Liga 1, 16:00: Sepsi Sf. Gheorghe – Gaz Metan Medias

Prima partida a zilei de sambata din Liga 1 este cea dintre Sepsi Sf. Gheorghe si Gaz Metan Medias. Cele doua formatii lupta pentru evitarea retrogradarii. Acestea ocupa pozitiile cu 12 si 13 in campionatul romanesc, nici una dintre acestea nereusind sa-si adjudece decat un singur punct in precedentele 4 etape. Consideram ca atat Sepsi, cat si Gaz Metan, se vor axa in primul rand pe evitarea esecului. De aceea, mizam pe un duel extrem de tacticizat, in care reusitele nu isi vor face simtita prezenta.

Sub 2,5 goluri, cota 1.48 – Unibet – Pariaza pontul acum!

La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Liga 1, 19:00: Craiova – Juventus Bucuresti

Al doileal duel al zilei din campionatul romanesc este cel dintre Craiova si Juventus Bucuresti. In ciuda faptului ca oltenii au reusit sa castige un singur punct in ultimele 2 etape, diferenta valorica dintre Craiova si Juventus Bucuresti este una extrem de mare, echipa italianului Mangia aratand de-a lungul celor 17 etape o calitate deosebita in joc. De cealalta parte, Juventus este considerata de catre specialisti drept una dintre cele mai slabe – daca nu chiar cea mai slaba, echipa din Liga 1. Astfel, vom miza pe o victorie a gazdelor.

Craiova castiga, cota 1.46 – Unibet – Pariaza pontul acum!

Citeste si:

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu