Lille – AS Monaco: Meciul zilei din Ligue 1 ne trimite catre un pariu in cota 2.40 de „scor corect oricand in meci”! Intra sa il vezi. :)

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Cu ajutorul acestui pronosticului „scor corect oricand in meci” putem reduce extrem de mult riscurile, investind, la cote bune si foarte bune, pe echipele ce au sanse importante de a se impune. In aceeasi masura, in confruntarile echilibrate, putem sa ne indreptam atentia, de exemplu, pe varianta de 1-1 scor corect oricand in meci. In acest fel, indiferent de ceea ce se intampla pana la final sansele noastre de profit sunt marite.

Redactia Pariuri1x2 va veni aproape zi de zi in sprijinul celei mai tari comunitati de pariori din Romania prin cate o propunere de bilet de acest tip: scor corect oricand in meci. De asemenea, evidentiem faptul ca puteti miza pe acest gen de pariuri, dar si pe oricare altele din oferta Betfair!


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

Salut tuturor! In deschiderea weekend-ului am ales sa ne indreptam atentia catre prima liga franceza in vederea intocmirii sugestiei de „scor corect oricand in meci”! Duelul dintre Lille si AS Monaco ne-a atras atentia: pe de o parte, o regasim pe Lille in lupta pentru calificarea in Liga Campionilor, in vreme ce AS Monaco lupta pentru iesirea din „zona crepusculara” a clasamentului. Consideram ca vom avea parte de un duel de „care pe care”, in care fiecare trupa va sti sa profite de slabiciunile adversarilor. In consecinta, suntem de parere ca cea mai bune sugestie pentru aceasta partida este „1-1 scor corect oricand in meci”, cotat cu 2.40 de catre Betfair.


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu