Sabine Lisicki – Kiki Bertens: Forma de moment a olandezei si serviciul nemtoaicei ne trimit catre 2 super-pronosticuri!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Marti, incepand cu ora 12:00, se va disputa partida Sabine Lisicki – Kiki Bertens, din cadrul optimilor de finala ale turneului WTA de la Mallorca.


M, 12:00: Sabine Lisicki – Kiki Bertens, Cote Unibet: 2.55  1.52

Aflata pe pozitia cu numarul 144 in clasamentul WTA, nemtoaica Sabine Lisicki este o jucatoare extrem de redutabila pe suprafetele rapide. Aceasta a cazut foarte mult in clasament din cauza unei accidentari ce a tinut-o departe de teren din noiembrie 2016. Totusi, Sabine este refacuta complet, iar forta serviciului pe care il poseda o pot recomanda drept una dintre favoritele turneului de la Palma de Mallorca.

De cealalta parte, olandeza Kiki Bertens se afla intr-o perioada excelenta a carierei. Pozitionata pe locul cu numarul 25 in clasamentul WTA aceasta a castigat in acest an turneul de laNurnberg din Germania. Totusi, atat la Roland Garros, cat si la S-Hertogenbosch aceasta a fost eliminata timpuri de adversare mai slab cotate – CiCi Bellis si Andrea Petkovic. Astfel, moralul extrem de scazut pe care aceasta il are poate avea un impact decisiv asupra evolutiei olandezei.


Peste 20,5 game-uri, cota 1.82 – Unibet

La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Info dispute directe Sabine Lisicki – Kiki Bertens

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit pana acum in circuitul mondial. Astfel, in perspectiva intocmirii celor mai bune pronosticuri ne vom baza strict pe forma celor doua de moment si pe eficienta serviciului acestora.

Alte cote Sabine Lisicki – Kiki Bertens

alte cote


 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu