Lituania – Romania: Ofensive in pioneze. Totusi, pariurile pe marcatori ne pot aduce un profit semnificativ – investim intr-o cota de 2.40!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Astazi, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Lituania – Romania, din cadrul rundei cu numarul 3 a Ligii Natiunilor.


Ofensive in pioneze

Cee doua selectionate au inceut cu stangul Liga Natiunilor. In vreme ce Romania nu a reusit sa inregistreze decat doua remize, Lituania a fost invinsa de Muntenegru si Serbia. De asemenea, subliniem faptul ca natioanala din Regiunea Baltica nu a reusit sa inscrie nici un gol.

In ciuda amanuntelor statistice, diferenta dintre Lituania si Romania este una semnificativa. Jucatorii „tricolori” evolueaza la un nivel mult mai inalt fata de adversarii lor si Lituania si, in acelasi timp, in cadrul echipei noastre exista invidualitati ce ne-ar putea aduce toate punctele puse in joc. De aceea, consideram ca trupa pregatita de Cosmin Contra va reusi sa presteze un fotbal de calitate si se va impune la diferenta de minim un gol. Daca aceasta premisa s-ar si concretiza, ne indreptam catre variantele de marcatori, ce ne aduc un profit substantial in urma unei singure reusitet, cotele fiind mai mult decat excelente. Un singur gol inscris de George Tucudean este cotat cu 2.40 de catre Betfair, o reusita a lui Claudiu Keseru cu 2.62, in vreme ce un singur gol marcat de Alexandru Mitrita este listat cu 3.60.

Pariaza pontul nostru AICI!


Betfair isi intampina noii clienti cu un BONUS de 450 ron! Aici iti poti deschide un cont!


Alte cote Lituania – Romania


Citeste si:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu