Lituania – Romania: A treia partida pe care o vor disputa „tricolorii” in Liga Natiunilor ne aduce un pariu combinat in cota 5.27! Pariul nostru este AICI!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 1

Astazi, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Lituania – Romania, din cadrul etapei cu numarul 3 a Ligii Natiunilor.


Informatii generale Lituania – Romania

In primul rand, trebuie sa mentionam faptul ca atat Lituania, cat si Romania, nu au reusit inca sa castige nici un meci in primele 2 etape din Liga Natiunilor. Astfel, obtinerea tuturor punctelor puse in joc este imperios necesara pentru „tricolori”, in vederea pastrarii intacte a sanselor de calificare. In acest sens, ne asteptam ca Romania sa practice un fotbal net superior adversarilor si sa faca tot ceea ce ii sta in putinta in vederea obtinerii victoriei.


Bonus exclusiv Betfair: Primesti pana la 450 RON!

Concluzii & pont Lituania – Romania

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Astfel, am ales sa investim in variantele „Romania castiga” – cota 1.44,, „Peste 8 cornere asiatic” – cota 1.61  si „Gol in ambele reprize” – cota 2.10. Puse pe acelasi bilet, acestea totalizeaza o cota de 5.25. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de 450 de lei oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!

Poti paria AICI sugestia BOMBA a echipei noastre!


Citeste si:

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu