Liverpool – Huddersfield: „Cormoranii” trebuie sa castige TOATE partidele ramase din acest sezon! „Lanterna rosie” este VICTIMA SIGURA > investim intr-o cota de 2.04 cu ajutorul unui pariu combinat!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
2 1

Vineri, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Liverpool – Huddersfield, din cadrul rundei cu numarul 36 din Premier League.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Informatii generale Liverpool – Huddersfield

Situatia pentru „cormorani” este una extrem de simpla: pentru a mai putea aspira la titlu, trupa lui Jurgen Klopp trebuie sa-si adjudece toate punctele puse in joc in ultimele trei partide si sa spere la un pas gresit al „cetatenilor”. Diferenta dintre Liverpool si Huddersfield este una imensa si, tinand cont atat de acest fapt, cat si de toate aspectele prezentate anterior, suntem de parere ca vom asista la un curs al partidei intr-un singur sens.


Concluzii & pont Liverpool – Huddersfield

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Peste 3,5 goluri” – cota 1.58 si Peste 7,5 cornere” – cota 1.20. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 2.04. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu