Lucian da startul unui Easy-Money!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
16 1

Daca tot ne merge bine la cota 3 unde avem un profit de 4000 de unitati in ultimele 4 luni, miza zilnica 100 unitati, incercam si un easy- money. Strategia este prezentata pe larg aici! Vom incerca sa legam 10 bilete castigatoare. Banca initiala este de 50 de lei. Dupa o zi castigatoare, investim intreaga suma in biletul urmator. Vom paria la Unibet!

Pariezi si tu pe acest Easy - Money?

Loading ... Loading ...

Evident, n-ar fi exclus ca acest proiect sa se incheie foarte rapid. Pariurile nu sunt o stiinta exacta! Totusi, important este sa testam diferite sisteme, cu mize cat mai mici, dar cu posibilitatea bifarii unor castiguri importante. De asemenea, cu un astfel de sistem, ne testam si rabdarea, o calitate ce lipseste multor pariori. Succes, tuturor!

Miercuri, 24 septembrie, Easy Money Pasul 1:

Atunci cand ne vor permite meciurile si mai ales in primii pasi, vom forta putin cotele, iar mai apoi vom incerca sa pariem mai „safe”. Asadar, la primul pas vom miza pe doua selectii. Pentru inceput ne indreptam atentia catre Cupa Romaniei, acolo unde FC Botosani va primi vizita celor de la CFR. Formatia gazda nu pare interesata de aceasta competitie si va folosi multi jucatori de la echipa a 2-a. Probabil si Dan Petrescu nu se va baza pe cel mai bun 11, dar chiar si asa nu cred ca CFR va fi invinsa la finalul timpului regulamentar.

A doua selectie vine din La Liga, Mallorca – Atl. Madrid. Formatia oaspete a adunat un singur punct in ultimele 2 runde, iar in weekend o va intalni pe Real Madrid. Asadar, Simeone are toate motivele sa forteze victoria pe terenul unei grupari care a adunat un punct in ultimele 4 runde. Pariem „acoperit” „x2”.

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 16 1


Lasa un comentariu