Lupta pentru evitarea retrogradarii in Serie A se da de la distanta | Analizam Crotone – Chievo si Sampdoria – Sassuolo

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
1 0

Duminica, de la ora 16:00, vom avea parte de alte doua meciuri extrem de interesante din cadrul etapei cu numarul 17 din Serie A. De la ora 16:00, Crotone va primi vizita veronezilor de la Chievo, in timp ce, de la aceeasi ora, Sassuolo se va deplasa pe “Luigi Ferraris” pentru confruntarea cu Sampdoria.


Duminica, 16:00: Crotone – Chievo
Cote Netbet: 3.20  3.30  2.28Pachet-BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 ron GRATUIT pentru ponturile tale!

Departe de subsolul ierarhiei, Chievo are privilegiul de a dirija, la randul ei, lupta pentru evitarea retrogradarii. Serie A propune un calup de formatii modeste in acest sezon, iar printre ele se numara si Crotone, gruparea care s-a salvat miraculos in ultima runda a sezonului trecut. Ei bine, de aceasta data, perspectivele sunt intr-adevar sumbre pentru “rechini”, in conditiile in care ultimele patru etape au adus esecuri pe linie. Chiar si asa, partea buna pentru elevii lui Walter Zenga poate fi aceea ca aceasta Chievo Verona nu trece nici ea printr-o forma de zile mari, mai ales pe teren strain, iar atunci cand afiseaza evolutii solide, victoriile sunt la limita. De aceea, credem ca cel mai indicat scenariu pentru un asemenea joc este acela al golurilor limitate pe “Ezio Scida”.


Duminica, 16:00: Sampdoria – Sassuolo
Cote Netbet: 1.76  3.85  4.40Pachet-BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 ron GRATUIT pentru ponturile tale!

Daca in partida analizata mai sus, ne asteptam la putine goluri, nu e tocmai cazul si in disputa de pe “Luigi Ferraris”. Pe de o parte, Sampdoria este disperata sa invinga dupa ce nu a mai cunoscut gustul victoriei de patru etape in Serie A. Pe de alta parte, Sassuolo trece si ea printr-o forma deplorabila in acest sezon, singurele ei succese au venit in fata contracandidatelor pentru evitarea retrogradarii si, practic, “neroverzii” se chinuie amarnic sa smulga puncte, indiferent de adversar. Pentru a evita o surpriza dictata de o eventuala remiza in cadrul acestui joc, vom prefera sa ne orientam catre scenariul unui numar strict de goluri, in conditiile in care gazdele, in special, sunt adeptele unui fotbal ofensiv.

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu