RCD Mallorca – Albacente: Lupta pentru promovarea in La Liga este tradusa printr-un pont in cota 2.10 cu ajutorul optiunii scor corect oricand in meci”

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Cu ajutorul acestui pronosticului „scor corect oricand in meci” putem reduce extrem de mult riscurile, investind, la cote bune si foarte bune. Redactia Pariuri1x2 va veni aproape zi de zi in sprijinul celei mai tari comunitati de pariori din Romania prin cate o propunere de bilet de acest tip: scor corect oricand in meci. De asemenea, evidentiem faptul ca puteti miza pe acest gen de pariuri, dar si pe oricare altele din oferta Betfa!


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

Salut tuturor! Pentru a doua zi consecutiv optiunea noastra de „scor corect oricand in meci” vine din Segunda Division, din barajul pentru promovarea in prima divizie iberica. Investim in disputa dintre Mallorca si Albacente, in care formatia gazda pleaca de departe cu prima sansa. Cu un lot net superior din punct de vedere valoric si cu o ambitie extrem de mare in cotextul atingerii obiectivului de a reveni pe prima scena fotbalistica, suntem de parere ca Mallorca va reusi sa se impuna fara emotii. In mod logic, plecand de la aceste aspecte, alegem sa investim in sugestiae „1-0scor corect oricand in prima repriza”, cotat cu 2.10 de Betfair.


1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu