Marseille – AS Monaco: Derby-ul zilei din campionatul francez ne poate aduce bani cu ajutorul unui pariu combinat in cota 2.29!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Duminica, incepand cu ora 22:00, se va disputa derby-ul rundei din Ligue 1, Marseille – AS Monaco.


LiveScore Pariuri1x2.ro a fost lansat: CLICK AICI!

Informatii generale Marseille – AS Monaco

In ciuda pozitiei pe care o are in clasament, AS Monaco are un lot de top 10. In plus, monegascii au anuntat transferuri importante pentru perioada de mercato, iar in partea a doua a stagiunii lucrurile s-ar putea schimba substantial in principat. De aceea, consideram ca moralul formatiei vizitatoare este unul mult mai bun decat al gazdelor, ce ar putea asista la ultimul meci cu Rudi Garcia pe banca tehnica. Totusi, ne asteptam la un duel deschis in care ocaziile si implicit golurile isi vor face simtita prezenta.


Concluzii & pont Marseille – AS Monaco

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Ambele marcheaza” – cota 1.61   si Peste 8,5 cornere” – cota 1.36. Puse pe acelasi bilet, acestea totalizeaza o cota de 2.29. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu