Christina McHale – Coco Vandeweghe: Serviciul poate fi decisiv in duelul 100% american de la Birmingham!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 1

Marti, incepand cu ora 16:00, se va disputa partida Christina McHale – Coco Vandeweghe, din cadrul primului tur al turneului de la Birmingham.


M, 16:00: Christina McHale – Coco Vandeweghe, Cote Unibet: 2.80  1.44

Aflata pe locul 59 in clasamentul WTA, Christina McHale trece printr-o perioada nefasta in ultimele luni. Aceasta nu a avut parte de rezultate semnificative, fiind invinsa in ultimele luni neasteptat de adversare mult mai slab cotate precum Arruabarrena, haddad Maia, Martincova sau Rodina. De asemenea, inconstanta din 2017 i-a adus un deficit extrem de mare la captiolul incredere, unde Christina suferea oricum extrem de mult.

De cealalta parte, Coco Vandeweghe ocupa pozitia cu numarul 30 in ierarhia mondiala si este cotata de specialistii sportului alb drept una dintre principalele favorite in vederea castigarii celui de-al treilea Grand Slam din an – Wimbledon. In ciuda faptului ca aceasta a fost invinsa in primul tur saptamana trecuta la S-Hertogenbosch, Coco se poate mandri cu rezultate excelente in debutul sezonului pe suprafete rapide. In acelasi timp, mentionam faptul ca aceasta este avantajata si de un serviciu extrem de greu de returnat – mai ales pe iarba sau pe hard.


Peste 21,5 game-uri in meci, cota 1.88 – Unibet

La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Info dispute directe Christina McHale – Coco Vandeweghe

Tinand cont de faptul ca inclestarile precedente dintre cele doua jucatoare au avut loc cu multi ani in umra nu avem cum sa le consideram relevante in vederea intocmirii celor mai bune pronosticuri pentru aceasta disputa. De aceea, vom miza in primul rand pe diferenta de valoare dintre cele doua, cat si pe forma de moment a acestora.

Alte cote Christina McHale – Coco Vandeweghe

alte cote


 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu