Milsami Orhei – FCSB: Pont NEOBISNUIT pe goluri in cota 1.95! Mizam complet gratuit dintr-un FREEBET de 500 RON pe duelul „ros-albastrilor”!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 4

Joi, incepand cu ora 20:00, se va disputa partida Milsami Orhei – FCSB, din cadrul optimilor de finala ale calificarilor Europa League.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro pe Europa League


J 20:00: Milsami Orhei – FCSB, Cote Netbet: 8.00  6.05  1.23

Duelul va pleca de la 2-0 in favoarea FCSB-ului. Atat diferenta din tur, cat si cea de valoare propriu-zisa a celor doua formatii ne trimit cu gandul catre un duel pe care „ros-albastrii” il vor aborda cu o anumita doza de superioritate. Intocmai acest fapt ne face sa ne indreptam atentia catre o disputa in care golurile nu isi vor face aparitia inca din debutul meciului – mai ales in contextul in care in repetate randuri cei de la Milsami Orhei si-au manifestat dorinta de a „rezista” cat mai mult impotriva vicecampioanei Romaniei si de a nu fi umiliti. De aceea, alegem sa investim intr-un pont mai putin obisnuit pe totalul golurilor. Acum, noii utilizatori Netbet pot primi gratuit, sub forma de FREEBET – 500 RON, in cazul in care pariurile sunt necastigatoare. Iata cee trebuie sa faci pentru a profita de aceasta oferta:

  1. Iti deschizi cont la Netbet – CLICK AICI!
  2. INregistreaza-te si realizeaza prima ta depunere;
  3. Plaseaza un pariu single sau combi, cu o cota de minim 1.50/eveniment;.
  4. Daca pariul tau nu este castigator, Netbet iti returneaza in cont pana la 500 RON freebet! Excelente conditii!


Alte cote Milsami Orhei – FCSB


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 4


Lasa un comentariu