Muntenegru – Anglia: Pariul combinat selectat de echipa Pariuri1x2 pentru prima zi a saptamanii este AICI! Investim intr-o cota de 2.07 pentru duelul de la Podgorica!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
2 1

Luni, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Muntenegru – Anglia, din cadrul rundei secunde a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2020.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Informatii generale Muntenegru – Anglia

Cele doua formatii vin dupa rezultate pozitive inregistrate in debutul acestora preliminarii. In vreme ce trupa balcanica a remizat in Bulgaria – una dintre contra candidatele importante pentru locul secund in grupa, Anglia a „demolat-o” pe teren propriu pe Cehia, cu 5-0. In perspectiva intocmirii celor mai bune pronosticuri pentru duelul din aceasta seara vom alege sa investim exclusiv in diferenta certa de valoare dintre cele doua echipe, tinand totusi cont si de stilul preoponderent ofensiv al ambelor echipe.


Concluzii & pont Muntenegru – Anglia

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Oaspetii peste 1,5 goluri” – cota 1.30   si Peste 7,5 cornere” – cota 1.28. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 2.07. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu