O noua provocare pentru Doru Craciun: Campionatul de pariere LIVE! Participa si tu!

Autor: Sabin Pirvan1 Comment
2 1

Mereu am vrut sa ma numar printre ce buni. Am fost, sunt si voi fi perfectionist. Nici nu stiu daca este o calitate sau un defect. Rasplata muncii mele se vede de la o zi la alta.

Proiectul ”Faci Pariu?”, colaborarea cu pariuri1x2 (cu siguranta in top 3 site-uri de predictii din Romania) si cele 100 de episode “Facem Pariurile” m-au urcat pe una dintre cele mai inalte trepte ale acestui joc. Era normal sa accept. O noua provocare pentru mine. Am spus “Da” invitatiei de a participa la Campionatul de Pariere LIVE  – Bucuresti 2017, o competitie organizata exclusiv de catre UNIBET.

Este pentru prima data cand pariticip la un astfel de eveniment. Pentru mine nu va fi un concurs, o goana dupa primul loc. Voi fi eu, jucatorul Doru Craciun si voi sta alaturi de alti 13 jucatori, cu siguranta unii dintre cei mai experimentati pariori din Romania.  Ma voi intalni si cu multi dintrei cei care imi urmariti activitatea. Cativa dintre voi o sa luati parte la marele concurs. Inscrierile inca nu s-au terminat. Aveti timp pana pe 15 octombrie sa prindeti un loc in Campionatul de Pariere LIVE – Bucuresti 2017.

Nu voi juca doar pentru mine. Premiile puse in joc sunt mai mult decat atractive. Un fond de premiere de 30.000 de mii de lei, locul 1 – 15.000 de lei. Indiferent de locul pe care il voi ocupa, o parte din premiu o voi dona unui centru de plasament din Cluj Napoca.

Astept sa facem pariurile impreuna. Nu rata sansa de a participa si tu la Campionatul de Pariere LIVE – Bucuresti! 2017.

P.S. Vrei sa te califici?

Mai intai, acceseaza acest link si inscrie-te!

 1. Nu trebuie decât să pariezi pe UNIBET, pre-meci sau live, pe evenimentele tale sportive preferate și să acumulezi puncte, pentru a ajunge în finală.
 2.  Atentie! Inscrierile se vor incheia pe 15 octombrie.
 3. Te gandesti la primul loc? 15.000 de Ron, Locul 2 – 7.000 Ron, Locul 3 – 5.000 Ron, Locul 4 – 3.000 Ron,
 4. Pachetul de participare la evenimentul din Bucuresti include:
 • Cazare pentru 3 nopti la Hotelul JW Marriott Bucuresti, pentru jucatorii calificati + un oaspete
 • Mic – dejun pentru ambii oaspeti
 • Cina in grup organizata sambata pentru toti oaspetii la unul dintre cele mai selecte restaurante din Bucuresti
 • Activitati surpriza, organizate de Echipa Unibet.

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Comments 1

 1. TUDOR

  Tu printre cei mai buni tipsteri:)) !! e o gluma sau cum, în locul tău nu m-as duce …O sa iasă nasol rău de tot , tu nici nu realizezi ca nu lumea asta exista pariori care îți găsesc o cota 2 dintr-un meci instant , pe când tu te duci acolo DEGEABA omul!e!!! asculta la mine stai acasa:))

Lasa un comentariu