Ocotal – Sabanas: Ponturi in cote de 1.47 si 1.68 argumentate de statistica!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Duminica, incepand cu ora 01:00 – ora Romaniei, se va disputa partida Ocotal – Sabanas, din cadrul rundei cu numarul 14 din Liga Primera, prima divizie valorica din Nicaragua.


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Ofensiva, bat-o vina!

Ocotal si Sabanas sunt cele mai slabe formatii din Nicaragua. Cele doua echipe se pozitioneaza pe ultimele doua pozitii din clasament, fiecare reusind sa obtina doar 9 puncte in primele 13 runde. Acestea sunt „colege de suferinta” si in clasamentul celor mai slabe ofensive, Ocotal reusind sa inscrie 8 goluri in acest sezon, in timp ce Sabanas a reusit sa puncteze de 9 ori. Prin comparatie, antepenultima echipa din prima divizie din Nicaragua, Real Madriz, a reusit sa inscrie 12 goluri.

In perspectiva intocmirii celor mai bune pronosticuri vom tine cont in primul rand de absenta limpezimii ofensive a celor doua rivale. Alegem astfel sa investim pe un numar redus al reusitelor, pronosticurile noastre fiind argumentate si sustinute inclusiv de statistica intalnirilor directe, ultimele 3 meciuri incheindu-se cu sub 2.5 goluri marcate.

Sporturi virtuale la Betano! Alternativa la pariurile clasice! (CLICK AICI!)

Casa de pariuri Betano a introdus in oferta sa sporturile virtuale, in completarea pariurilor sportive si a jocurilor de cazino. Jocurile pot fi urmarite in sistem live streaming, iar selectiile vin in cota fixa, produse de un generator random. Pentru toti clientii, meciurile, cotele si rezultate sunt aceleasi, iar Betano ofera o gama de 7 sporturi virtuale. Fiecare meci/cursa are loc la 4 minute, iar serviciul functioneaza 24/7 fara intreruperi. In acest fel, poti castiga bani in orice moment al zilei sau noptii! Mai mult, nu depinzi de competitii, iar fiecare meci este de sine statator.

D 01:00: Ocotal – Sabanas

1X & Sub 3.5 goluri, cota 1.47 la Betano
Sub 2,5 goluri, cota 1.68  la Betano

La Betano ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere. Revendica-ti acum Bonusul: Click AICI!

Alte cote

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu