Orenburg – CFR Cluj: Pariuri1x2 a prefatat primul amical al campioanei Romaniei. Investim intr-o cota de 1.79 cu ajutorul unui pariu combinat!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Marti, incepand cu ora 18:00, se va disputa partida amicala Orenburg – CFR Cluj. Cele doua formatii se afla in perioada de vacanta si este extrem de probabil sa foloseasca un prim 11 experimental.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro .


Informatii generale Orenburg – CFR Cluj

Daca ar fi sa analizam exclusiv valoarea propriu-zisa a jucatorilor celor doua echipe, am miza pe un duel la indemana campionilor ardeleni. Elevii lui Dan Petrescu au o valoare individuala net superioara. Totusi, in contextul unui prim meci amical din perioada de vara ne-ar fi extrem de greu sa ne formam o opinie certa despre planurile „de vara” ale celor doua formatii. Indiferent de „cat de defesiv” este stilul lui Dan Petrescu ca antrenor, intr-un duel tip test menajamentele nu isi au locul. De aceea, vom investi in primul rand in totalul golurilor, insa nu excludem valoarea celor doua echipe.


Concluzii & pont Orenburg – CFR Cluj

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Unibet pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Peste 1,5 goluri”   siX2″. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 1.79. Mult succes tuturor!

[alert type=”success”]

Peste 1,5 goluri & X2
Total pariu combinat (!): 1.79.

[/alert]


Beneficiaza de 250 RON la Unibet  si pariaza GRATUIT pariul nostru combinat!

  • Deschide-ti un cont la Unibet accesand ACEST LINK!
  • Intra in fascinanta lume a sportului: efectueaza prima depunere si primesti imediat in cont pana la 250 RON GRATUIT;
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Unibet si acumuleaza profit.200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu