Pariaza pe adversarele nationalei Romaniei in Liga Natiunilor: Cote formidabile!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
2 0

Miercuri, 24 ianuarie, , la SwissTech Convention Center din Lausanne (Elvetia), Romania isi va afla adversarele din nou infiintata Liga a Natiunilor. Dupa rezultatele pozitive din finalul anului 2017, ”tricolorii” si-au castigat statutul de capi de serie in urna valorica C. Din aceeasi serie mai fac parte Ungaria, Scotia, Slovenia, Grecia, Serbia, Albania, Norvegia, Muntenegru, Israel, Bulgaria, Finlanda, Cipru, Estonia și Lituania.

Formatul intrecerii

Aceasta divizie C va conţine trei grupe de cate patru echipe si una de trei echipe. Se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare, pe teren propriu şi in deplasare. Castigatoarele celor patru grupe se califică în eşalonul al doilea valoric, pentru următoarea ediţie, din 2020, iar echipele clasate pe ultimele locuri vor retrograda în esalonul al patrulea.

Cele patru eșaloane valorice ale Ligii Națiunilor totalizeză 16 grupe ale căror castigatoare vor avea asigurat un loc in play-off-ul pentru Euro 2020, daca nu vor fi deja calificate în urma preliminariilor obişnuite ale Campionatului European, programate să se desfășoare în 2019.

Pariaza la Fortuna pe adversarele Romaniei* – Te asteapta un pariu gratuit de 300 lei!

*  pariul se gasesc pe site-ul agentiei Fortuna, in rubrica Speciale

Cele 14 formatii care fac parte din aceeasi Serie C, au fost la randul lor impartite in alte 3 grupe valorice. Alaturi de Romania, capi de serie vor mai fi Ungaria, Scotia si Slovenia, nationale pe care ”tricolorii” nu le pot intalni. Avem posibilitatea de a miza, insa, pe oricare alta viitoare adversara a reprezentativei lui Contra, la o cota excelenta oferita de eForuna: 3.75!

Care va fi adversara Romaniei din urna 2?
Grecia, Serbia, Albania, Norvegia – fiecare, cota 3.75

Care va fi adversara Romaniei din urna 3?
Muntenegru, Israel, Bulgaria, Finlanda – fiecare, cota 3.75

Care va fi adversara Romaniei din urna 3?
Cipru, Estonia, Lituania, Niciuna* – fiecare, cota 3.75

* una din grupe va fi alcatuita din 3 echipe

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu