Pariul serii » Alternativa ideala a spectacolului din Lyon – Monaco la o COTA de 1.57!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
0 0

“Pariul serii” de astazi se orienteaza catre duelul dintre Lyon si Monaco, acesta reprezentand nu numai prologul etapei din Ligue 1, ci si capul de afis al acestei runde.


Vineri, 21:45: Lyon – Monaco
Cote 888Sport: 2.20  3.65  3.00Toti clientii noi pot beneficia de BONUSUL de 1000 ron oferit de 888 Sport »» Click pentru inscriere!

Reluarea campionatului in Franta nu putea fi realizata intr-un mod mai spectaculos decat printr-o disputa intre Lyon si Monaco, pe “Parc Olympique Lyonnais”. Desi a adunat doar trei succese in opt runde in Ligue 1, Lyon detine unul dintre cele mai puternice sisteme ofensive din Franta si nu este nevoie de o analiza amanuntita pentru a observa de la o posta “GG-ul” din aceasta partida. Totusi, profitand de gradul urias de spectaculozitate pe care-l promite acest meci, ne vom orienta catre capitolul loviturilor de colt, acolo unde sansele de a asista la o sumedenie de cornere vineri seara, pe “Parc Olympique Lyonnais”, sunt uriase, tinand cont si de stilul de joc al celor doua grupari.

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu