Pariul serii» America MG – Chapecoense: Mizam in COTA 1.51 pe meciul serii in Brazilia!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
1 0

“Pariul serii” de astazi ne conduce catre etapa a 12-a din campionatul Braziliei, acolo unde America MG va primi vizita celor de la Chapecoense, intr-un duel ce va avea loc pe “Estadio Raimundo Sampaio”, din Belo Horizonte.


Miercuri, 22:00: America MG – Chapecoense
Cote Winmasters: 2.10  3.25  3.65 Winmasters: Revendica bonusul la înscriere de 100% pâna la 300RON PLUS 10% bonus pentru Cazino!

Se anunta a fi un duel echilibrat astazi, la Belo Horizonte, intre doua formatii vecine de clasament in Serie A, America MG si Chapecoense. Cu toate acestea, aruncand o privire asupra formei celor doua combatante acasa, respectiv pe teren strain, ne putem da seama de ce America MG va beneficia de un avantaj considerabil in aceasta seara. America Mineiro si-a obtinut majoritatea punctelor in acest start de sezon pe teren propriu, exact ca Chapecoense, dovedindu-se a fi cu adevarat solida in fata propriilor fani. Nu acelasi lucru se poate spune despre Chape in parcursul sau din deplasari. Cu doar doua puncte obtinute in sase meciuri jucate pe teren strain si un golaveraj defaimator (5-15), oaspetii confruntarii de astazi nu se regasesc deocamdata in afara arenei proprii si consideram ca vor intampina mari dificultati si astazi, la Belo Horizonte. Prin urmare, suntem de parere ca gazdele nu vor pierde aceasta disputa.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu