Pariul serii » Basel – Manchester City: Mizam pe goluri intr-un pont solid de cota 1.52!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
1 0

Dupa ce “Pariul serii” de ieri a fost castigator, iar noi am asistat la goluri in ambele reprize la Chelsea – West Brom. (3-0), astazi, Basel si Manchester City sunt protagonistele unui scenariu similar pe “St. Jakob’s Park”.


Marti, 21:45: Basel – Man. City
Cote 888Sport: 11.00  5.25  1.28888Sport iti ofera un bonus total in valoare de 1000 RON! Click aici pentru inscriere!

Duel cu tendinte spectaculoase in aceasta seara, la Basel, in mansa tur a optimilor UCL dintre gruparea locala si liderul la zi din Premier League, Manchester City. Argumentul nostru principal pentru pontul pe goluri este dat de stilul de joc ofensiv al celor doua grupari, iar aici vorbim cu precadere de trupa lui Pep Guardiola, care reprezinta o adevarata masinarie de goluri in acest sezon. In contextul in care gazdele, outsidere clare ale acestei dispute, nu au nimic de pierdut, credem ca si Basel va contribui la factorul ”spectacol” al partidei din aceasta seara. Vizand, asadar, un scenariu ofensiv, cu multe faze de poarta, credem ca vom asista la goluri in ambele parti, avand-o, bineinteles, pe Manchester City in prim-plan.

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu