Pariul serii » Man. City – Newcastle: Pont in COTA 1.80 pentru un scenariu firesc si spectaculos pe “Etihad”!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
0 0

Dupa ce “Pariul serii” de ieri a fost castigator, deznodamantul primei reprize de la Caen – Marseille fiind unul inchis, conform asteptarilor, astazi, Manchester City este protagonista unui nou pronostic “verde” in cadrul acestui proiect marca Pariuri1x2.


Sambata, 19:30: Man. City – Newcastle
Cote Winmasters: 1.12  9.00  26.00Winmasters: Revendica bonusul la înscriere de 100% pâna la 300RON PLUS 10% bonus pentru Cazino!

Duel complet dezechilibrat in aceasta seara, pe stadionul “Etihad”, din Manchester. Dupa ce liderul City a avut parte de un “dus rece” in runda trecuta, inregistrand primul esec in acest campionat in fata celor de la Liverpool (3-4), suntem de parere ca elevii lui Guardiola nu vor mai actiona cu jumatati de masura in aceasta seara, in fata modestei Newcastle. Desi “cotofenele” si “cetatenii” s-au intalnit in urma cu aproximativ trei saptamani in turul acestui campionat, City impunandu-se la limita (1-0) pe “St. James Park”, datele problemei se schimba. Setata sa mentina o distanta confortabila fata de urmaritoare, gruparea din Manchester va incepe in forta acest joc si, sufocandu-si treptat adversara, credem ca gazdele vor intra cu avantaj la cabine, conducand scenariul catre un deznodamant spectaculos, cu goluri pe banda rulanta.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu