Pariul serii » Red Bull Leipzig –Napoli: Scenariu cu repetitie intre doua dintre cele mai spectaculoase echipe din UEL | COTA de 1.61!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
2 0

Dupa ce “Pariul serii” de ieri a fost din nou castigator, iar noi am prefatat cu succes un scenariu inchis la TSKA Moscova – Steaua Rosie Belgrad (1-0), astazi, Red Bull Leipzig si Napoli ne vor ajuta sa inregistram un nou pas “verde” in cadrul acestui proiect marca Pariuri1x2.


Joi, 20:00: Red Bull Leipzig – Napoli
Cote Betfair: 1.86  3.90  4.00Betfair isi intampina noii clienti cu un BONUS de 450 ron! Aici iti poti deschide un cont!

Cu toate ca ecuatia calificarii e aproape rezolvata dupa ce “taurii” s-au impus cu un solid 3-1 in urma cu o saptamana, pe “San Paolo”, acest aspect nu schimba cu nimic faptul ca cele doua grupari vor afisa acelasi stil ofensiv de joc si in aceasta seara, pe “Red Bull Arena”. Italienii si-au facut binecunoscute intentiile de a nu avansa mai departe in UEL si de a se concentra pe campionat, folosind rezervele in tur. Astfel, Maurizio Sarri va folosi, in mare parte, aceeasi partitura si la Leipzig. In timp ce gazdele vor lupta pentru a-si consolida avantajul din tur, napoletanii se vor deplasa la Leipzig pentru a obtine un rezultat onorabil, care sa nu pateze integritatea clubului. In aceste conditii, propunerea noastra este una simpla. Asistand la o desfasurare spectaculoasa a ostilitatilor inca din startul jocului, credem ca vom vedea goluri de ambele parti in acest duel.

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu