Pariul serii» Sittard – Willem II: Pont logic pe goluri la o COTA de 1.55!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
0 0

“Pariul serii” de astazi ne conduce catre etapa a 6-a din Eredivisie, acolo unde, de la ora 19:30, avem programata confruntarea dintre Fortuna Sittard si Willem II.


Sambata, 19:30: Sittard  Willem II
Cote Netbet: 2.60  3.35  2.65Pariaza la NetBet: Te asteapta un pariu gratuit in valoare de 500 lei!

Anticipam o desfasurare spectaculoasa a ostilitatilor in aceasta seara, pe “Fortuna Sittard Stadion”. Nou-promovata Sittard, ocupanta a locului 11 in Eredivisie, cu 5 puncte dupa tot atatea etape, va primi vizita celor de la Willem II, care au acumulat 7 puncte in primele cinci runde din campionat. Le dam dreptate bookmakerilor, care anticipeaza un meci foarte echilibrat intre doua formatii extrem de apropiate din punct de vedere valoric. Cu toate acestea, ne vom axa pe stilul de joc al celor doua combatante. In aceasta seara vom asista la un duel intre doua defensive care s-au clatinat serios in acest start de sezon. Ambele echipe au incasat cate 9 goluri pana acum, ceea ce inseamna o medie de aproape 2 goluri primite/ meci, respectand, insa, tiparul si pe plan ofensiv. In consecinta, credem ca sunt sanse extrem de ridicate pentru a asista la goluri de ambele parti in aceasta seara, in partida care deschide ziua fotbalistica in Eredivisie.

Pariaza pontul la Netbet – Profita de un pariu in valoare de 500 LEI!

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu