Pariul zilei pe 3+ ne duce in fotbalul nordic: cota 2.73 este formata din doar doua evenimente

meci in islanda
Autor: Alexandru GhiurcauLeave a Comment
1 0

Luni, 16 iulie, pariem pe doua meciuri din fotbalul nordic pe aceeasi selectie, „peste 2,5 goluri”, in partide care au statistici pozitive pentru spectacol: mizam pe duelurile Fylkir – KR Reykjavik (Islanda) si Elfsborg – Hammarby (Suedia).

Betfair este singurul site de exchange de cote din Romania si e recomandat pariorilor profesionisti, care fac tranzactionari de cote. Faceti click aici pentru a profita de bonsusul de „bun-venit” in valoare de 450 de RON. Aveti la dispozitie si transmisuni LIVE VIDEO din competitiile favorite, precum si suport non-stop pe chat.

La Betfair puteti paria ORICE selectie la ORICE cota doriti! Intrati in lumea pariurilor exchange si primiti freebet-uri pentru a incepe primele tranzactii.

FYLIKR – KR REYKJAVIK (ora 22:15)
Cotele partidei: 3.20 3.45 2.20

Fylkir e fara victorie de 3 etape si nu emite mari pretentii in fata uneia dintre echipele care se bateau la titlu in anii trecut. Fylkir e pe penultimul loc in clasament (golaveraj 13-18), in timp ce rivala ei este pe 8 (golaveraj 16-13). Gazdele au primit cel putin 2 goluri in 4 din ultimele 5 etape, in timp ce Reykjavik e in crestere de forma si a pierdut un singur meci din ultimele 4 in campionat. Oaspetii ar trebui sa se impuna.

ELFSBORG – HAMMARBY (ora 20:00)
Cotele partidei: 2.20 3.60 3.15

Partida de la Boras nu va fi usoara pentru gazde, care au 5 titulari absenti, ceea ce va echilibra jocul. Elfsborg este pe locul 12 (golaveraj 15-17), iar Hammarby este pe locul 3 (golaveraj 26-16). Gazdele au un atac foarte bun si au marcat cel putin doua goluri in fiecare din ultimele 6 etape, iesind din zona retrogardarii! Ultimele 3 victorii au avut scor identic 2-1, iar Hammarby a primit gol in fiecare din ultimele 6 jocuri.

Pariaza ACUM la Betfair: Te asteapta un Bonus de 450 ron!

Bilantul lunii iulie: 5-3

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu