Pariuri online » Catalin mizeaza 100% pe Liga Campionilor!

pariuri online
Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 0

Pachetul de pariuri online pentru ziua de marti este format in intregime din selectii din UEFA Champions League. Acesta include variante pe faulturi, suturi pe poarta, dar si marcatori.

Unul dintre cele mai interesante ponturi ale zilei de marti este oferit de disputa dintre PSG si Leipzig. Formatia din Germania este recunoscuta pentru stilul agresiv pe care il are si pentru numarul ridicat de faulturi comise intr-o partida. In cele trei meciuri jucate in acest sezon, in Liga Campionilor, Leipzig a comis 18, 20 si 20 de faulturi. Ultima partida a fost disputata chiar impotriva celor de la PSG, meci in care trupa din Bundesliga a comis 20 de fauturi. De asemenea, in meciul direct din semifinalele sezonului precedent, Leipzig a comis 24 de faulturi. Ma astept la un nou duel cu minim 16 faulturi comise de Leipzig, avand in vedere faptul ca la centru se va afla un arbitru cu o medie de 30 de faulturi acordate pe meci in Liga Campionilor.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu