Pariuri pe Game of Thrones. Ce crezi că urmează să se întâmple?

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Game of Thrones, serialul care a făcut furori în întreaga lume se apropie de final. Milioane de fani au urmărit cu sufletul la gură aventurile personajelor, au trăit alături de acestea momente triste, scene de luptă grandioase, intrigi și situații în care dragostea și ura s-au amestecat.

O antipatizezi pe Cersei? Îți place de Jon Snow, Arya Stark sau Daenerys Targaryen? Cu siguranță fiecare fan al serialului și-a ales favoriții și a trăit episoade mai intens decât meciurile echipelor de fotbal preferate.

Producătorii ne-au demonstrat că deznodământul e foarte greu de anticipat, iar fiecare dintre noi ne-am proiectat propriile scenarii.

Fortuna îți oferă ocazia de a „intra” în mintea creatorilor serialului. Nu așa cum Bran Stark îl putea controla pe Hodor , însă poți paria și verifica dacă teoriile tale sunt corecte. Sau fiind un serial care naște multe pasiuni, pur și simplu poți alege emoțional.

Cine iese învingător in Game of Thrones?

Una dintre cele mai mari dileme a fost rezolvată: The Night King a fost omorât de către Arya, astfel că umblătorii albi au ieșit din „joc”. Însă concluziile sunt departe a fi trase.

Care dintre personajele principale va muri până la final? Cine moare primul? Cine o va omorî pe Cersei? Alege opțiunile tale și pariază pe cel mai urmărit serial din toate timpurile!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu