Pariuri pe goluri (18 ianuarie): Sabin îți prezintă selecțiile zilei »

PARIURI PE GOLURI 28 martie
Autor: Sabin Pirvan1 Comment
2 1

Pariuri pe goluri (18 ianuarie)! Sabin îți aduce zilnic cele mai bune 3 variante de pariat pe goluri. Joacă-le gratuit, cu 500 lei FreeBet de la Netbet!

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.


Salutare, pariori! Facem pariurile zilei pe goluri, cu selecții din Cupa Germaniei, La Liga și League One. În prima întrecere mizăm pe 1-2 goluri ale lui Karlsruher, trupă din Zweite, pe terenul lui 1860 Munchen, formație de eșalon 3. Nu este neapărat o diferență enormă de valoare între cele două, cât de obiective. Dacă pentru oaspeți cupa este importantă, în condițiile în care în campionat au șanse reduse la top 3, de partea cealaltă gruparea din Munchen ar putea fi mai focusată pe campionat, acolo unde păstrează șanse de promovare.

În La Liga mizăm pe 2-4 goluri consemnate în Betis – Alaves. Prima șansă la victorie îi aparține trupei din Sevilla, dar partida nu va simplă pentru gazde. Betis a terminat meciul de cupă cu Sevilla în urmă cu doar două zile, în timp ce Alaves a avut la dispoziție aproape 10 zile pentru a pregăti acest duel.

În League One, eșalonul 3 din Anglia, pronosticăm un interval de 2-6 goluri în deplasarea lui Wigan, a 4-a clasată, la Morecambe. Gazdele vin de pe locul 21, primul retrogradabil. 24 de puncte câștigate de Morecambe în 25 de etape, cu golaveraj 34 – 49.

Pariurile propuse pot ajuta la construirea biletelor pe care astăzi doriți să mizați. Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați de o cotă de 3.01.

Atenție! Toți noii clienți NetBet pot paria gratis pe aceste selecții! La deschiderea unui nou cont la NetBet beneficiezi automat de un Pariu Fără Risc de 500 lei! Ia-l acum!

19:30 1860 MUNCHEN – KARLSRUHER, OASPEȚII MARCHEAZĂ 1-2 GOLURI COTA 1.54
21:00 REAL BETIS – ALAVÉS, 2-4 GOLURI – COTA 1.54
21:45 MORECAMBE – WIGAN, 2 -6 GOLURI – COTA 1.27

Aici, 500 lei Pariu Fără Risc!

În afara acestor pariuri pe goluri, astăzi găsiți pe site-ul nostru analize și pronosticuri pentru cele mai atractive evenimente programate. Pariem pe tenis, punând accentul pe evoluțiile româncelor la Australian Open și nu neglijăm fotbal. Vezi recomandările pentru confruntări precum Brighton – Chelsea, Lazio – Udinese sau Juventus – Sampdoria,  precum și pariurile pe Cupa Germaniei.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Comments 1

Lasa un comentariu