Easy-Money: Pasul 1 e bifat »» In weekend avem pasii 2 si 3!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
10 1

Dam lovitura cu easy- money! Strategia este prezentata pe larg aici! Vom incerca sa legam 10 bilete castigatoare. Banca initiala este de 50 de lei. Dupa o zi castigatoare, investim intreaga suma in biletul urmator. Vom paria la Unibet!

Pariezi si tu pe acest Easy - Money?

Loading ... Loading ...

Evident, n-ar fi exclus ca acest proiect sa se incheie foarte rapid. Pariurile nu sunt o stiinta exacta! Totusi, important este sa testam diferite sisteme, cu mize cat mai mici, dar cu posibilitatea bifarii unor castiguri importante. De asemenea, cu un astfel de sistem, ne testam si rabdarea, o calitate ce lipseste multor pariori. Succes, tuturor!

Sambata si Duminica, 28-29 septembrie, Easy Money Pasii 2 si 3:

Primul pas a fost bifat! Ce a fost mai greu a trecut :)), mai avem doar 9 pasi 🙂 . Vom paria pe acelasi bilet pasii 2 si 3 pentru ca oferta ne permite acest lucru si in plus vreau sa profitam de valoarea cotelor. Sunt sanse mari ca in ziua meciurilor, cotele sa fie mai mici. Asadar, sambata avem victorie Bayern si minim doua goluri la Everton – Manchester City, iar duminica, CFR sa inscrie „acasa” cu Gaz Metan, iar FCSB sa marcheze pe terenul celor de la Academica Clinceni. Vi se pare greu?

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 10 1


Lasa un comentariu