Pe Pariuri1x2.ro se joaca doar la profit: Vezi BILETUL ZILEI!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
3 3

Forma combo-ului propus zilnic de redactia www.pariuri1x2.ro este una excelenta. 3 din ultimele 4 biletele ale zilei oferite de redactia celui mai bun site de pariuri din Romania v-au dublat investitia. Astazi, inca o „dubla” in care avem mare incredere!

Biletul zilei:

Pariem pe fotbal, in prim plan fiind chiar cele mai importante jocuri programate astazi. La Cupa Confederatiilor,Australia spera sa-i tina piept unei reprezentative a Germaniei venita in Rusia fara majoritatea vedetelor. Ramane de vazut in ce masura „cangurii” isi vor atinge tinta. Noi consideram ca „mannschaft-ul” va conduce ostilitatile, va domina, ajungand des si amenintator in careul advers. Astfel se vor ivi cornerele, statistica in care elevii lui Low se pot impune clar.

Pariem si pe meciul Slovacia U21 – Anglia U21 din cadrul Campionatului European programat in aceasta perioada, in Polonia. Slovacii conduc grupa, dupa victoria cu Polonia din prima runda, iar un rezultat pozitiv astazi le-ar majora enorm sansele de accedere in semifinale. Anglia are o nationala de tineret decenta, dar si „subtiata” cu cateva luni inaintea competitiei de inregimentarile celor mai buni jucatori la reprezentativa mare.

CITESTE SI: Campionatul Pariorilor: Cel mai tare concurs din Romania! 50 RON cadou zilnic si premii de 6.000 RON lunar!

Biletul zilei:

18:00, Australia – Germania, Germania -2 cornere (handicap european)*
19:00, Slovacia U21 – Anglia U21, sub 3 goluri asiatic**

* Pariul este castigator daca Germania va avea cu cel putin 3 cornere in plus fata de Australia.
** Daca se marcheaza exact 3 goluri in meci, primim cota 1.

bilet19iunie

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are sa iasa biletul? 3 3


Lasa un comentariu