Polonia – Columbia» Favoritele au capatat statutul de outsidere in grupa H | Pariem prudent in COTA 1.62!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
3 1

Duminica, de la ora 21:00, Polonia va da piept cu reprezentativa similara a Columbiei, intr-un meci contand pentru etapa a 2-a a grupelor Cupei Mondiale. Partida va avea loc pe stadionul “Kazan Arena”, din Kazan.


Calcule complicate intr-o grupa echilibrata

Daca ecuatia initiala in grupa H nu era deja destul de complicata, in contextul in care avem in ierarhie patru selectionate de valori relativ apropiate, situatia s-a complicat teribil dupa prima runda. Outsiderele Japonia si Senegal s-au impus surprinzator, cu acelasi scor, 2-1, in fata favoritelor Columbia, respectiv Polonia, ceea ce transforma grupa H intr-o adevarata “grupa de foc” in aceste ultime doua runde. Astfel, le vom vedea la lucru pe perdantele etapei de debut, Polonia si Columbia, iar miza si presiunea sunt uriase, in contextul in care o remiza le-ar putea fi fatala amandurora.


Echipele probabile:

Polonia (3-4-3): Szczesny- Cionek, Bednarek, Pazdan- Piszczek, Krychowiak, Zielinski, Rybus- Kownacki, Lewandowski, Grosicki

Columbia (4-2-3-1): Ospina- Arias, Sanchez, Murillo, Mojica- Lerma, Barrios- Cuadrado, Quintero, Rodriguez- Falcao

Duminica, 21:00: Polonia – Columbia
Cote Winmasters: 3.25  3.35  2.25Winmasters: Revendica bonusul la înscriere de 100% pâna la 300RON PLUS 10% bonus pentru Cazino!

Concluzii & pont

Avand in vedere imprejurarile acestui joc, ne asteptam la o evolutie solida a sud-americanilor. In opinia noastra, Columbia nu si-a putut afisa adevarata valoare in infrangerea cu Japonia din pricina faptului ca a pornit meciul de la scorul de 0-1, in 10 oameni, fapt care a schimbat radical datele problemei. Cu toate acestea, o forta ofensiva care detine in componenta nume precum Cuadrado, James Rodriguez sau Falcao este capabila sa obtina un rezultat pozitiv in fata unei selectionate palide a Poloniei, care nu a avut reactie in partida cu Senegal si este la un pas sa paraseasca acest Mondial inca din faza grupelor.

Alte pariuri pentru aceasta partida:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 1


Lasa un comentariu