Polonia – Letonia» Descatusarea ofensivei gazdelor in fata celui mai slab adversar din grupa G | Pariu simplu pe GOLURI!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
5 0

Duminica, de la ora 21:45, Polonia va primi vizita reprezentativei Letoniei, intr-un meci contand pentru etapa a 2-a a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020. Partida va avea loc pe stadionul „PGE Narodowy”, din Varsovia.


Polonezii au trecut cu bine de cel mai important hop

Fara sa primeasca prea multa incredere din partea bookmakerilor in deplasarea din Austria dupa ultimele rezultate dezamagitoare, din Liga Natiunilor si partide amicale, Polonia s-a descurcat bine. Lewandowski & Co. sau, mai degraba, Piatek & Co., pentru ca, pana la urma, varful Milanului a adus toate cele trei puncte, au reusit un succes la limita pe terenul celei mai puternice adversare din grupa, scor 1-0. Acest inceput de campanie le poate da moral polonezilor pentru o continuare fara emotii si o calificare en-fanfare la EURO. Pentru aceasta, lesii trebuie sa indeplineasca, teoretic, doar o formalitate duminica seara, la Varsovia, pentru ca e greu de crezut ca Letonia poate reprezenta un pericol real pentru favorita nr. 1 a grupei.

De cealalta parte, Letonia nu a produs surpriza in Macedonia. A pierdut clar, scor 3-1, dupa un meci dominat de gazde de la un capat la altul, in care balticii nu au facut decat sa-si arate limitele.

Duminica, 21:45: Polonia – Letonia
Cote Netbet: 1.07  10.25  25.00Pariaza la NetBet: Te asteapta un pariu gratuit in valoare de 500 lei!

Concluzii & pont

Avand in vedere imprejurarile acestui joc, ne asteptam la o desfasurare spectaculoasa a ostilitatilor. Bazandu-ne in mod aproape exclusiv pe sistemul ofensiv al gazdelor, mai exact, pe super-piesele de atac Lewandowski, Piatek si Milik, credem ca Polonia va fi capabila sa inregistreze un succes la pas in fata propriilor suporteri, impotriva modestilor fotbalisti letoni.

Poti vedea rezultatele pe pagina noastra LIVESCORE

Alte pariuri pentru aceasta partida:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 5 0


Lasa un comentariu