Pont la Rangers – St. Josephs: unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri ale serii, in Europa League | Cota 1.50 pe goluri

Autor: Alexandru MihaiLeave a Comment
2 0

Joi, de la ora 21:45, Glasgow Rangers primeste vizita lui St. Josephs, echipa din Gibraltar, in mansa a doua a turului 1 preliminar din UEFA Europa League. Gazdele au cota 1.02 la victorie, ceea ce vorbeste de la sine despre diferenta de calibru dintre cele formatii.

Cotele partidei (888Sport)
Glasgow Rangers – St. Josephs
1.02 21.00 41.00

Rangers s-a impus fara drept de apel in tur, cu 4-0, aratand o forma impresionanta in ultima vreme. In afara de succesul din Gibraltar, scotienii se mai pot lauda cu victorii in fata lui Oxford United (5-0) si Marseille (4-0), tot in pregatirile verii. St. Josephs a trecut de pre-calificari in Europa League, dar nu a putut opune rezistenta in meciul cu Rangers.

Golurile victoriei au fost reusite aiba in repriza a doua, cand diferenta de capacitate fizica a devenit evidenta. Golurile lui Jack (50), Ojo (56), Barisic (68) si Morelos (77) au rezolvat problema calificarii pentru trupa pregatita de Steven Gerrard, care a sutat de 21 de ori la poarta. Rangers a terminat meciul cu 64% posesie si cu 7 cornere executate, fiind favorita si la retur. Fanii de pe Ibrox se asteapta sa vada o noua prestatie buna si noi vom paria pe asta.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu