Ponturi online » Catalin investeste din nou in fotbal!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 1

Chiar daca nu avem o oferta bogata in evenimente de top, partidele din fotbal se afla din nou in centrul atentiei. Astazi am hotarat sa imi indrept atentia si catre intrecerile secundare din Austria si Elvetia, acolo unde, de cele mai multe ori, se inregistreaza un numar ridicat de goluri.

SV Horn este cea mai ofensiva echipa din liga secunda a Austriei. Partidele acestora inregistreaza cea mai ridicata medie de goluri marcate, nu mai putin de patru pe meci. Vineri primesc vizita unei formatii care, de asemenea, nu sta rau la numarul de goluri marcate. Partidele celor de la Austria Klagenfurt ofera o medie de 3.3 goluri marcate pe meci. Intr-o astfel de intalnire este de asteptat sa asistam la un adevarat spectacol. Ma astept la un meci deschis si la minim un gol marcat in prima repriza de oaspeti, care ocupa prima pozitie in clasament.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Goluri multe in liga secunda a Elvetiei

La fel ca intrecerea secunda din Austria, liga secunda a Elvetiei ofera un numar ridicat de goluri, indiferent de numele care se intalnesc. Astazi avem un duel interesant, cel dintre FC Wil si Grasshoppers Zurich, echipe clasate pe locurile 5 si 2. Partidele ambelor inregistreaza o medie de minim 3 goluri pe meci. Prin urmare, ma astept la un duel cu minim trei modificari ale tabelei.

Bilant Catalin, luna iunie:

  • Ponturi castigatoare: 49
  • Ponturi necastigatoare: 29
  • Mize returnate: 2

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu