Ponturile serii – Mizam pe doua cote excelente din Islanda si din Peru!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Echipa Pariuri1x2 a dat startul rubricii Ponturile serii, special dedicata celor ce prefera sa joace bilete seara sau pierd pe parcursul zilei si incearca sa-si recupereze o parte din bani pe ultima suta de metri.


Ponturile serii
Islanda, 22:15: Akranes – Fjolnir

Prima partida pe care vom miza astazi este duelul dintre Akranes si Fjolnir, din cadrul rundei cu numarul 8 din Pepsideild, prima divizie valorica a Islandei. Ambele formatii sufera extrem de mult in compartimentul defensiv, atat Akranes, cat si Fjolnir, avand ca obiectiv evitarea retrogradarii. Suntem de parere ca in aceasta seara vom avea parte de o partida plina de goluri, in care ambele trupe vor ataca obtinerea victoriei.

Peste 2,5 goluri, cota 1.57 – Betfair – Pariaza pontul acum!

Betfair isi intampina noii clienti cu un BONUS de 450 ron! Aici iti poti deschide un cont!


Peru, 23:30: Cajamarca – U. San Martin

Cea de-a doua partida – si ultima, pe care ne vom axa astazi este cea dintre Cajamarca si San Martin din cadrul rundei cu numarul 5 din Primera Division (Peru). Gazdele au un lot mult mai bun din punct de vedere valoric, Cajamarca fiind cunoscuta si drept o formatie ce se ipiedica extrem de rar in fata propriilor supoteri. De cealalta parte, San Martin a inceput extrem de greu acest sezon. Mizam pe o victorie fara emotie a gazdelor.


250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu