Portugalia – Ucraina: Sugestia ZILEI de „scor corect oricand in meci” este AICI! Investim intr-o cota de 2.20!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
2 2

Cu ajutorul acestui pronosticului „scor corect oricand in meci” putem reduce extrem de mult riscurile, investind, la cote bune si foarte bune, pe echipele ce au sanse importante de a se impune. In aceeasi masura, in confruntarile echilibrate, putem sa ne indreptam atentia, de exemplu, pe varianta de 1-1 scor corect oricand in meci. In acest fel, indiferent de ceea ce se intampla pana la final sansele noastre de profit sunt marite.

Redactia Pariuri1x2 va veni aproape zi de zi in sprijinul celei mai tari comunitati de pariori din Romania prin cate o propunere de bilet de acest tip: scor corect oricand in meci. De asemenea, evidentiem faptul ca puteti miza pe acest gen de pariuri, dar si pe oricare altele din oferta Betfair!


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

Salut tuturor! Pariul de „scor corect oricand in meci” al zilei vine, cum era si de asteptat, din preliminariile Euro 2020. Alegem sa investim in duleul dintre Portugalia si Ucraina. Formatia lusitana este net superioara din punct de vedere valoric, jucatorii de creati portughezi fiind cotati extrem de bine de site-urile de specialitate. Alaturi de acest fapt, trebuie sa mentionam ca Ucraina – la nivel de echipa nationala, s-a „plafonat” in ultimii cel putin 10 ani, momentele cand aceasta reusind meciuri bune fiind extrem de rare.. In mod logic, tinand cont de diferenta certa de valoare dintre cele doua formatii, alegem sa investim in sugestiae „2-0 scor corect oricand in meci”, cotat cu 2.20 de catre Betfair.


1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 2


Lasa un comentariu