Predictorul1x2, etapa a 36-a »» Doru Craciun a plasat cele 12 pronosticuri! Le ai aici »»

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
10 1

In noua runda a concursului, care contine meciuri programate pe datele de 18 si 19 noimebrie, pariorii se vor intrece in predictii cu Doru Craciun. Daca nimeresti mai multe pronosticuri corecte decat Doru, ai sansa de a pune mana pe un premiu special.

Iata cele 12 pronosticuri ale lui Doru Craciun. Participa si tu gratuit la etapa a 36-a din Predictorul1x2: CLICK AICI! Te asteapta premii de 1500 lei!

Predictorul 1×2 este un concurs gratuit inspirat din celebrul pronosport cu minim o etapa saptamanala si in care poti castiga o multime de premii.
Jocul se desfasoara pe etape si oricine are un cont pe Pariuri1x2 poate sa participe. Regulile sunt foarte simple si scopul este sa pronostichezi corect ( 1 , x sau 2 ) cat mai multe dintre meciurile care sunt propuse in fiecare etapa.

Cum castig?

Premiile fiecarei etape sunt afisate pe pagina etapei si de obicei constau dintr-un numar de pariuri gratuite oferite de sponsorul nostru eFortuna si din unul sau mai multe premii speciale. Oricine poate participa, insa doar cei care au conturile la eFortuna deschise prin Pariuri1x2 vor intra in posesia premiilor saptamanale. In cazul premiilor speciale, trebuie sa consultati conditiile in fiecare etapa.

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 10 1


Lasa un comentariu