Am pregatit BILETUL ETAPEI in Serie A! Patru ponturi formeaza un COMBO de COTA 3.91!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
8 6

Dupa ce biletul rundei trecute in Serie A a fost castigator la o cota de 4.00, vizam acelasi deznodamant fericit si la finalul acestei etape din Italia. Redactia noastra a selectat patru evenimente, cate un pont pentru fiecare dintre acestea, concluzionand un combo de cota 3.91, cu ajutorul caruia ne putem mari investitia de patru ori!


Prima selectie ne conduce la Ferrara, acolo unde Ranieri cauta cel de-al doilea succes din mandatul sau pe banca Romei, pe terenul modestei SPAL. In timp ce gazdele sunt motivate sa alerge dupa puncte, aflandu-se intr-o situatie extrem de sensibila in zona inferioara a ierarhiei, suntem de parere ca sistemul ofensiv al oaspetilor se va afla la inaltime. Unicul obiectiv ramas pentru Roma este ocuparea unui loc de UEFA Champions League, iar Ranieri isi va forta elevii la o evolutie deschisa, ofensiva si eficienta.

Cel de-al doilea pont vizeaza partida care deschide ziua fotbalistica de duminica in Serie A. Venita pe cai mari dupa calificarea muncita in sferturile UCL, contra lui Atletico Madrid, Juventus nu are niciun fel de presiune in deplasarea de pe “Luigi Ferraris”. Inregistrand deja un avans de 18 puncte in fruntea ierarhiei din Italia si venind ostenita dupa duelul european, “Batrana Doamna” nu are motive sa forteze o evolutie debordanta din toate punctele de vedere contra formatiei lui Andrei Radu. Pe de alta parte, impinsi de la spate de catre propriul public, “grifonii” nu au nimic de pierdut daca vor incerca sa profite de moment si sa afiseze o evolutie curajoasa impotriva imbatabilului lider torinez.

Spectacol si eficienta. De asta are nevoie masinaria de goluri a lui Gasperini in facila misiune din aceasta runda. Atalanta va primi vizita resemnatei “lanterne rosii” Chievo, iar noi suntem de parere ca “La Dea” va profita din plin de conjunctura pentru a-si asigura, in stilu-i caracteristic, toate cele trei puncte in lupta pentru un loc de cupa europeana.

Cea din urma selectie intruchipeaza un minim efort ofensiv de succes al “diavolilor” lui Gattuso in “Derby della Madonnina”. AC Milan – Inter promite o noua portie de fotbal-spectacol pe “San Siro”, dar, mai ales, un meci de “sase puncte” in batalia pentru locurile de UCL. Odihnita si fara presiunea fronturilor europene, credem ca AC Milan, dirijata de Piatek, va marca minim un gol in poarta marii rivale concitadine.


Biletul etapei in Serie A:

Cota finala: 3.91

Poti vedea rezultatele pe pagina noastra LIVESCORE

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 8 6


Lasa un comentariu