Pronosticuri online: Bilet scor corect oricand in meci, cu o cota totala de 13.12!

pronosticuri online
Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
1 0

Pronosticuri online: Agentia Betfair ne pune la dispozitie o optiune foarte atractiva, de scor corect oricand in meci (sau la pauza), la cote excelente! Profitam de acest lucru si investim intr-un bilet cu 3 selectii din acest weekend, la o cota cotala de 13.12.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Pentru biletul din aceasta saptamana am ales doua selectii din Premier League si una din play-off-ul din Zweite Bundesliga. Sambata, de la ora 14:30, Watford si Newcastle se intalnesc intr-un meci echilibrat, in care gazdele au mai mare nevoie de puncte. Stilurile de joc sunt asemanatoare, iar un 0-0 la pauza este cotat cu 2.70. Tot sambata, dar de la ora 19:15, Ingolstast – Nurnberg e returul barajului de promovare/mentinere in Zweite. Dupa 2-0 in tur, Nurnberg e favorita sa castige si returul de la Ingolstadt, observandu-se o diferenta clara de valoare dupa evolutia anterioara. Duminica, de la ora 16:15, Aston Villa – Crystal Palace e un duel asemanator cu cel pe care mizam sambata, unde de asemenea, scorul corect de 0-0 la pauza are o cota de 2.70. Acest combo de 3 evenimente are o cota totala de 13.12 si poate fi plasat ca de obicei, la agentia Betfair. Mult succes tuturor!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu