Pronosticuri online: VLAD va propune »» Tenis si fotbal german! (3 iunie)

pronosticuri online
Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Pronosticuri online: Vlad va propune un pachet zilnic de sugestii din fotbal sau tenis, ce pot aduce profitul mult dorit. Intotdeauna treceti prin „filtrul” propriu aceste variante, deoarece „feeling-ul” fiecaruia este diferit. De asemenea, nu uitati, profitati de bonusuri si pariati exact atat cat va permiteti sa pierdeti!

Pentru a vizualiza statistica totala a ponturilor lui Vlad, va invitam sa accesati rubrica sa de pe site-ul pariuri1x2.ro.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Salutare pariori! Am incheiat si ziua de ieri pe plus, cu 3 din 5 sugestii castigatoare. Astazi continuam trendul cu fotbal din Bundesliga, Zweite si tenis demonstativ! In Austria, T. Weissborn tinteste victoria cu M. Thiem, fiind mare favorit in fata adversarului. In Statele Unite ale Americii, John Wolf este un tanar tenismen ce doreste sa se remarce cu orice ocazie. Cel mai bun prilej, un duel cu Tennys Sandgren, compatriotul sau mai consacrat. In Bundesliga, propun doua selectii din restanta Bremen – Frankfurt si un pariu pe disputa Hannover – Dresda, din Zweite. Mult succces tuturor!


Beneficiaza de 100% bonus de reincarcare de la Betano!

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu