Romania – Angola: Forma maxima pentru fetele noastre | Ne indreptam atentia catre goluri!

transmisiuni live
Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
1 0

Romania si Angola se intalnesc intr-o partida din cadrul Grupei A de la CM de Handbal Feminin din Germania. Duelul se va disputa joi, nu inainte de ora 19:00, in ARENA Trier. 


(Joi, 19:00) Romania – Angola
Cote Unibet: 1.14 – 16.00 – 8.00

Cele doua formatii s-au mai intalnit o singura data pana in prezent. Deulul s-a disputat in 2016, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio, acolo unde nationala noastra a fost invinsa cu scorul de 23 la 19, meci in care Cristina Neagu a fost cea mai buna marcatoare, cu 7 goluri.

Aceasta intalnire nu va semana deloc cu cea de la Rio. Daca Romania are 3 victorii in primele 3 partide ale Grupei A si se situeaza pe prima pozitie, Angola este la polul opus, cu 3 infrangeri din tot atatea posibile. Singura echipa mai slab cotata fata de Angola este Paraguay, insa diferenta dintre cele doua este facuta doar de golaveraj.

Fetele noastre au obtinut matematic calificarea in runda urmatoare, dupa victoria cu 19-17, reusita in fata Spaniei, insa acest lucru nu inseamna ca meciul cu Angola este lipsit de miza. Romania are nevoie de toate punctele posibile pe care le poate obtine  astfel incat adversarul din runda urmatoare sa fie cat mai accesibil.

Nici Angola si nici nationala noastra nu au impresionat din punct de vedere ofensiv la acest turneu, iar acest meci poate merge intr-o directie asemanatoare si sa se incheie cu un numar minim de goluri.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Citeste si:

Bilant Catalin, luna decembrie: 12WIN – 12LOST – 0VOID

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu