Romania U21 – Croatia U21: Debutul „tricolorilor” de la Europeanul U21 este vazut printr-un pariu combinat in cota 2.07. Intra sa il vezi!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
2 0

Marti, incepand cu ora 19:30, se va disputa partida Romania U21 – Croatia U21, din cadrul primei etape a grupei C de la Campionatul European de fotbal U21.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro .


Informatii generale Romania U21 – Croatia U21

Romania este cotata de casele de pariuri drept outsidera, Croatia fiind o formatie in care regasim mult mai multe valori individuale. Totusi, „tricolorii” au aratat in faza preliminariilor (incheiate fara nici o infrangere!) faptul ca omogenitatea echipei si motivatia pot fi doua componente de o importanta deosebita. Tinand cont atat de acest fapt, cat si de repartizarea Romaniei intr-o grupa cu Franta si Anglia, suntem de parere ca elevii lui Mirel Radoi vor forta obtinerea tuturor punctelor puse in joc. Mizam pe acest fapt, insa ne luam si masurile necesare de precautie.


Concluzii & pont Romania U21 – Croatia U21

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Unibet pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Romania inscrie”   siRomania +1,5 goluri”. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 2.07. Mult succes tuturor!


Beneficiaza de 250 RON la Unibet  si pariaza GRATUIT pariul nostru combinat!

  • Deschide-ti un cont la Unibet accesand ACEST LINK!
  • Intra in fascinanta lume a sportului: efectueaza prima depunere si primesti imediat in cont pana la 250 RON GRATUIT;
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Unibet si acumuleaza profit.200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu