Romania – Insulele Feroe: Pariul combinat in cota 2.16 »» Incearca-l ACUM!

Autor: Tudor Hutul1 Comment
2 1

Marti, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Romania – Insulele Feroe, din cadrul rundei a doua a Grupei F din preliminariile Campionatului European din 2020.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Informatii generale Romania – Insulele Feroe

Diferenta dintre Romania si Insulele Feroe este una „ca de la cer la pamant”. In mod normal, duelul de la Cluj de pe „Dr. Constantin Radulescu” ar trebui sa „curga” intr-o singura directie. Formatia vizitatoare vine dupa infrangerea din deplasarea cu Malta, in care a fost invinsa in ciuda faptului ca a evoluat peste 40 de minute cu un om in plus pe teren!


Concluzii & pont Romania – Insulele Feroe

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Gazdele peste 1,5 goluri” – cota 1.35   si Gazdele peste 5,,5 cornere” – cota 1.38. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 2.16. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Comments 1

Lasa un comentariu