Romania – Insulele Feroe: „Tricolorii” TREBUIE sa obtina toate punctele puse in joc! Pariuri1x2 v-a pregatit un pont in cota 1.64 cu ajutorul optiunii „scor corect oricand in meci”!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
2 0

Cu ajutorul acestui pronosticului „scor corect oricand in meci” putem reduce extrem de mult riscurile, investind, la cote bune si foarte bune, pe echipele ce au sanse importante de a se impune. In aceeasi masura, in confruntarile echilibrate, putem sa ne indreptam atentia, de exemplu, pe varianta de 1-1 scor corect oricand in meci. In acest fel, indiferent de ceea ce se intampla pana la final sansele noastre de profit sunt marite.

Redactia Pariuri1x2 va veni aproape zi de zi in sprijinul celei mai tari comunitati de pariori din Romania prin cate o propunere de bilet de acest tip: scor corect oricand in meci. De asemenea, evidentiem faptul ca puteti miza pe acest gen de pariuri, dar si pe oricare altele din oferta Betfair!


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

Salut tuturor! Asa cum probabil v-ati si asteptat, pronosticul zilei de marti de „scor corect oricand in meci” vine tocmai din Romania! „Tricolorii” sunt OBLIGATI sa castige toate punctele puse in joc pentru a-si putea „spala” pacatele de la Stockholm. Ne axam pe diferenta clara de valoare dintre formatia pregatita de Cosmin Contra si Insulele Feroe. Mizam atat pe avantajul irevocabil al propriului teren, cat si pe diferenta certa dintre cele doua echipe ce se vor intalni. In mod logic, plecand de la aceste aspecte, alegem sa investim in sugestiae „2-0 scor corect oricand in meci”, cotat cu 1.64 de catre Betfair.


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu